De første bøkene av Liza Marklund ble slukt, og jeg ventet bare i spenning på neste bok... Nå kjenner jeg at jeg er "mettet"... Boken er lettlest, men gir ikke noen spenning for min del. Man skjønner tidlig i boken hvordan "plottet" henger sammen, noe som i og for seg kan være greit i enkelte bøker, men her blir det ikke noe driv. På en måte greit som en "avslutningsbok", men noe mer enn det, nei.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har lest alle bøkene om Annika Bengtzon, men denne boka skuffet stort. Stor forutsigbarhet og lite spenning. Jeg synes også den var litt rotete med henvisninger til de tidligere sakene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete Gjessing