Spennende og brutal krimbok, hvor man ikke sitter med følelsen av å skjønne handlingen lenge før man nærmer seg slutten. Spenning og bra driv i historien, og vi blir også bedre kjent med hovedpersonen, som mange kanskje har blitt kjent med via å lese boka "Alex", som allerede er kommet på norsk. "Irene" er bok nr. 1, men jeg synes ikke det var noe problem at jeg hadde lest "Alex" før jeg leste "Irene". I motsetning til "Alex", som jeg ga terningkast 6, får "Irene" bare terningkast 5, selv om jeg synes boka var veldig bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Great minds think alike :) Eg logga meg inn no nettopp for å skrive ein omtale om Irene, men du kom meg i forkjøpet! Eg er enig i omtalen din, men har landa på ein firer sidan eg syns det gjekk litt på tomgang midtveis når Camille og teamet hans dreiv å nøsta opp i dei eldre sakene. Alex fekk 5 av meg, og Irene er ikkje heilt av same kaliber. I motsetning til deg angra eg på at eg leste Alex først sidan vrien i plottet mot slutten i Irene er nevnt i Alex fleire gongar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så snedig, ser ikke ut til at det er så mange som har lest boka ennå, så moro å se at det er flere som har tatt fatt på den. Jeg vippet nok litt mellom 4 og 5 selv, men synes plottet var såpass bra at det vippet den opp. Jeg ga jo Alex 6, og synes den hadde en helt annen grad av spenning underveis. Ser poenget med at plottet i Irene nevnes i Alex, men synes isolert sett Alex var en utrolig bra bok, og sånn sett ble det kanskje mer interessant for meg å lese Irene etterpå. Jeg er litt usikker på om jeg ville lest Alex om jeg hadde lest Irene først, da jeg ikke var nok imponert over sistnevnte. Men for de som ikke har lest noen av de, så er jeg enig i at det er en fordel å starte med Irene. Regner med det er en grunn til at forlaget valgte å oversette og gi ut Alex først, da den nok er en større "hit" enn Irene? Jeg må nok lese bok nr 3 også ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Me er ganske enige :) Eg har nettopp begynt på bok nr. 3, Camille. Så langt har den ikkje klart å gripe meg på same måte som dei to andre, men det er enno tidleg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila