Jeg er en sånn type person, at jeg må høre på musikk for å klare å lese. Føler vel at det er da jeg klarer å stenge ute omgivelsene rundt meg, og har i sommer hørt på en liste fra spotify, som heter Slow Down. Hva må du høre på når du leser, om du er den typen? Eller hva må til for at du kan lese en bok?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Er jeg hjemme, vil jeg gjerne ha hundene mine med meg , tett inntil meg i sofakroken. Der sitter jeg oppslukt i boken, hundene snorker fornøyd ved siden av meg og livet er herlig.
Ellers leser jeg på flyet, bryr meg ikke om støy og folk rundt meg.
Jeg blir også veldig glad om mannen min tar seg tid til å sette seg med en bok , sammen med meg.. At vi sitter med hver vårt glass med vin, peisen knitrer , og vi har hver vår snorkende hund og forsvinner inn i hver vår bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg må ha ein solid dose med varm og mjuk ro! Både frå omgivelsane og i sjela. Det er litt slitsomt egentlig, for det betyr at eg vanlegvis ikkje klarer å lese særlig mykje feks på fly eller tog. Musikk kan hjelpe litt, men ofte blir eg sitjande å fokusere på den istadenfor lesinga. Når eg er heime på landet snik roen seg inn og bit seg fast heilt av seg sjølv, så der kan eg lese nesten kvar som helst og når som helst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei :)
Jeg må ha det stille og rolig rundt meg.. :)
Helst et teppe /pledd lys, drikke :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg treng berre leselyst og ei bok som freistar.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ikke så store krav til omgivelsene, jeg kan stort sett lese nesten når og hvor som helst. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bok.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg kan høre både på black metal og rock uten å miste konsentrasjonen, så det går helt fint:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det som skal til er at det er noko husarbeid eller andre kjedelige oppgaver som skulle vært gjort. DÅ er det deilig å overtyde seg sjølv om at det er ein betre ide å stikke nasa nedi ei bok.

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R