Sannsynligvis den dårligste boken jeg noensinne har lest. Elendig skrevet. Jeg ville tippet på en 15 åring. Et helt himmelropende usannsynlig plot. Merkelige "sammentreff" og "tilfeldigheter" i handlingen for å få kabalen til å gå opp. Elendige personbeskrivelser, pappfigurer. Forøk på morsomheter underveis som faller totalt igjennom. Jeg føler meg lurt. Et seriøst forlag burde luke ut amatørskriblerier som dette.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Då har du diverre ikkje lese mykje skrive av 15-åringar. Men overvurdert bok, ja det er det liten tvil om. Tykkjer kanskje det verste var at eg fekk ei kjensle av at forfatteren hadde ei svært ovanfrå-ned haldning. Med det meiner eg at han slenger kring seg med flotte ord og innsideinformasjon, samstundes som han må forklare heile handlinga heile tida i tilfelle vi ikkje klarer å henge med. Vi gjer vi jo det!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som norsklærar for denne aldersgruppa skulle eg ønske du hadde rett.... Eg er heller ikkje einig i skildringane dine om boka, men konklusjonen kan me einast om: me likte ho ikkje!

Vaskeseddelen seier blant anna "....Det er rett og slett umulig å legge fra seg boken". Vel, eg har lagt boka frå meg "ørten" gonger og nå gir eg opp. Dette klarar eg ikkje.

Ein annan stad kan me lese: "En fulladet krysning av Homeland, The Wire og The Bourne Ultimatum".

NÅ er eg med, så viss nokon der ute kan tenke seg å overføre "Jeg er Pilegrim" til film, så skal eg ta med meg chips og cola og slenge meg ned i godstolen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Haha, eg lånte denne av ein som var overbegeistra. År seinare står den i hylla mi utan at eg har tord å levere den tilbake og sei at eg eg trass ørten forsøk måtte gje opp fordi eg syns den var så dårleg...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke enig, synes den var meget spennende og drivende, og ikke minst interessant. Kan ikke se at selve plottet var usansynelig heller. Det eneste jeg har å utsette på den var at språket inimellom var noe "enkelt".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokatta