Denne boka er andre bok i serien om Edvard Matre. Det var jeg ikke klar over da jeg startet på den, men føler på ingen måte at jeg ikke kunne nyte boka som en selvstendig bok. Det var gode henvisninger til den første boka, så jeg følte aldri at jeg hadde gått glipp av noe vesentlig. Jeg ser nå når jeg er ferdig med denne boka at jeg nok ikke kommer til å lese den første ettersom noe av historien bygger videre på første bok.
Jeg pløyde gjennom boka på noen dager - sjelden har det gått så raskt å lese 100-150 sider i slengen, men denne boka serverte spenning nesten fra start til slutt. Jeg likte dessuten godt at kapitlene var så korte, det gjør det lettere å sette seg ned med boka hvis man bare har noen minutter, og det ga meg dessuten en følelse av å ha bedre oversikt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAva