Dette er i utgangspunktet en ungdomsbok, men som jeg har kost meg med den! Denne har alt: kjærlighet, spenning, natur, dyr, arktisk klima osv! Min første bok av forfatteren, men på ingen måte min siste!
Anbefales på det sterkeste!
Eneste som gjør at denne ikke får en 6er er slutten. Men håper og tror vi får vite mer i neste bok :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ungdomslitteratur er gull, spør du meg. Har ikke lest denne, men den er på lista! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er mye bra å finne der!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest boka for en stund siden, men ikke anmeldt den ennå. Jeg ga den et terningkast lavere enn deg. Den ville ha fått en femmer for meg fordi jeg er lei av at nesten alle ungdomsbøker må inneholde en kjærlighetshistorie. Det er så oppbrukt. Vet jeg er for gammel til å lese ungdomsbøker, men jeg liker å holde meg oppdatert innen begge målgruppene:) Jeg er en nysgjerrig leser. Ps: Jeg likte hunden Buck veldig godt:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda, men syns det we en god beskrivelse av ungdomskjærlighet!
Jeg er utenfor målgruppen selv, men jeg syns det er morsomt å lese litt for alle aldre som ikke "alle" kjenner til. Morsomt å kunne komme med noen uventede anbefalinger på biblioteket ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er bare kjedelig at det nesten ikke finnes en ungdombsok uten en kjærlighetshistorie og av og til tar kjærlighetshistorien overhånd av en annen god historie. Det er det som er synd. Kjærlighetshistoriene har en tendens til å overskygge det andre:/ Muligens det er jeg som er sær, men:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R