Jeg er ikke en sjør sjel, og har lest bøker med mer grufulle handlinger enn denne, men denne turte jeg ikke fullføre. Jeg er fan av Leikvoll, og fascinert av de litterære universene hans, men denne ble for drøy for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nå blir jeg litt bekymret; har tenkt å stifte bekjentskap med Leikvoll. Vet at jeg har Fiolinane stående i hylla Og Bovara hadde jeg tenkt å teste. Hmmm... Jeg er heller ingen pingle. Men (unødvendig) overskridende uhyrligheter har jeg ingen behov for å oppsøke. Er det din oppfatning at elementer av Bovara går innunder sistnevnte? Er det ondskap med ironi og humor eller er det bare grusomt, fælt og sårt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti