Jeg skal tilbringe min helg på Hogwarts! Jeg driver og leser Harry Potter-serien om igjen og storkoser meg. Er kommet til bok 3 så langt, men det blir fort flere i løpet av helgen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Absolutt ikke det verste stedet å tilbringe helgen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den vurderer jeg å lese for første gang snart, er veldig spent på om jeg blir bitt av basillen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme her!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg og skal lese den serien (på engelsk, liker ikke oversatte navn), har lest første boka og har resten av serien, men begynte og se filmene (har sett 4 men har alle på dvd) og lese fanfiction isteden. Har bok nr 2 liggende lett tigjengelig og skal få startet på serien før året er uten. Har også ment å lese Hobbiten i år.

Jeg ble ferdig med begge de bøkene jeg skulle lese denne helgen, 'Storsmuglerne på Frøya' og 'Bergenske kvinner'; og velger mellom Sällsamheter i Jämtland eller Götarnas riken - Upptäcktsfärder till Sveriges enande som neste bok siden jeg gjerne vil lese ut en til av de bøkene jeg låner i Strömstad før neste månedlige storhandel når trygda kommer (den 17ende). Billy blir innimellom når jeg er lei av bøker.

Når jeg leste om Bergens kvinner fant jeg ut at jeg hadde en av bøkene om Amalie Skram i byttehylla mi, så den ble oppgradert til 'skal lese' siden den var en bok jeg hadde fra butikken som jeg hadde hjemme etter å ha vist den til en dame som en mulig interessant bok å kjøpe. Side hun ikke var interessert og den egentlig ikke passet inn i butikkens utvalg, beholdt jeg den hjemme. Må begrense meg med hvor mange nye bøker jeg finner i litteraturlister som jeg vil lese, så denne gang har jeg begrenset meg til 6 nye bøker, 3 om Bergens historie, en om bergensere og 2 novellesamlinger av Elisabeth Welhaven. Skal nå sjekke på hvilke(t) bibliotek de er å få fatt i.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fant den om bergensere på Halden bib, 4 bind om Bergen bys hstorie på Moss bib, bind 1 og 2 også på Sarpsborg bib og den ene samlingen av Elisabeth Welhaven på Fredrikstad bib.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mge