Sidan det er du som er "sjef" for denne helgespalten, bestemmer du sjølv om du tek "ferie", tenkjer eg. Eg har full forståing for at du ønskjer ein sommarpause.
Ja, det har vore action i nokre diskusjonstrådar her. Eg skjønnar ikkje eingong kvifor og korleis det heile starta - og no er det så mange innlegg som er sletta at det er umuleg å få oversikt. Det heile er meiningslaust og tåpeleg. Eg har tru på at det heile roar seg dersom folk berre ignorerer dei grunnlause skuldingane som er blitt sett fram. At folk trekker seg ut og slettar profilane sine berre på grunn av denne støyen tykkjer eg er å overreagera.

Vel. Over til helgelesinga mi. Eg les fortsatt i fyrste bind av Ragnar Kvam jr. sin biografi om Thor Heyerdahl, Mannen og havet. Ved sidan av les eg krimboka Lobotomisten av Eirik Husby Sæther og som lydbok har eg den aktuelle Elizabeth er borte av debutanten Emma Healey.

God sommar til alle bokelskarar!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R