Eg har aldri lagt merke til denne varselknappen før faktisk - er det slik at innlegga blir borte dersom ein klikkar på den?
Det beste er å ignorere vedkommande «uromoment», meiner eg.

Dei «anarkistiske» forholda som alltid har råda her på bokelskere.no har eg sett på som ganske sjarmerande, men i det siste har eg sett behovet for enkelte køyrereglar, evt. ei moderatorordning. Det er ikkje alle som har nettskikk/forumskikk/folkeskikk. Resultatet av uroa i det siste kan bli at forumet blir stengt, - og det hadde jo vore synd.
Ein skal òg tenkja på at det store fleirtalet av medlemene på denne nettstaden er passive i diskusjonane – og at den pågåande kveruleringa i enkelte diskusjonstrådar her virkar avskrekkande på folk.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har aldri trykket på den, men jeg tror det blir sendt en melding til administrasjon, og så går eventuelt han inn og sletter.

Hvis alle hadde fulgt det rådet å ignorere, så hadde det sikkert fungert, men erfaringen tilsier at noen alltid biter på agnene som kastes ut. Det kan av og til være en stor utfordring å la være.

At folk blir avskrekket og kanskje trekker seg ut, forstår jeg, men hvis det kan komme noe positivt ut av dette, så er det bra, eventuelt at vi får noen kjøreregler.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R