Dette er boka for den som har sans for det at ting tar tid. Og at ting SKAL ta tid. Schakenda sier i denne boka at en svært viktig ingrediens i enhver deig er TID. Herlig å lese en bok av en person som lever og ånder for faget sitt. Som elsker å bake, å skape noe med kvalitet.
Denne boka minte meg på mange måter om "Zen og kunsten å vedlikeholde en motorsykkel" av Pirsig. Litt av den samme stemningen, synes jeg. Og den samme erkjennelsen av tid som en ekstrem viktig faktor dersom man skal få til noe som har med kvalitet å gjøre.

At boka også inneholder fristende oppskrifter på herlig bakverk er bare helt topp! Trur jeg må bake litt snart...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin