Dette er boka for den som har sans for det at ting tar tid. Og at ting SKAL ta tid. Schakenda sier i denne boka at en svært viktig ingrediens i enhver deig er TID. Herlig å lese en bok av en person som lever og ånder for faget sitt. Som elsker å bake, å skape noe med kvalitet.
Denne boka minte meg på mange måter om "Zen og kunsten å vedlikeholde en motorsykkel" av Pirsig. Litt av den samme stemningen, synes jeg. Og den samme erkjennelsen av tid som en ekstrem viktig faktor dersom man skal få til noe som har med kvalitet å gjøre.

At boka også inneholder fristende oppskrifter på herlig bakverk er bare helt topp! Trur jeg må bake litt snart...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenKjell F TislevollSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimKirsten LundOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodama