Etter å ha blitt vilt begeistret for forfatterens debut, den fantastiske novellesamlingen Mount København, som kom i 2011, var jeg spent på den første romanen hans (utgitt 2013). Og han innfrir så til de grader! En klar femmer på terningen til denne dystopien.

Linker til en strålende anmeldelse i den danske avisen Politiken – som ga romanen seks hjerter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Som stor fan av bøkene til den danske forfatteren Kaspar Colling Nielsen, linker jeg til Lindy Andersens framsnakking av Den danske borgerkrig 2018-2024 i BOK365 i dag. Det er den eneste av bøkene hans som er oversatt til norsk, men jeg har lest at hans siste Det europæiske forår, kommer rett over nyttår med tittelen Den europeiske våren. Oversetter av begge romanene er forresten forfatteren Kyrre Andreassen. Selv har jeg lest alle tre (innbefattet debuten hans, Mount København, på originalspråket. Og jeg er helt enig med henne når hun sier:

«Burde definitivt vært en av årets bestselgere!»

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

NorahBoktimmyLaila StenbrendenFarfalleJan-Olav SelforsGroCarolineCecilieTrygve JakobsenEivind  VaksvikMarteMonica CarlsenAnjamoiraAnette ØstadReidun GranbergEli HagelundTine SundalaRmaNdA BaisLibraritas vKristofferTrond ØvergårdJostein RøysetLeseaaseSisselCtinaHarald KFiolMy Criminal MindKirjalabyrinttiElin FjellheimSverremgeMariannebJeanetteReadninggirl20karoghMarit HåverstadElin SkjerengBerty