Jeg oppdaga Brink på 80-tallet med "En Lenke av stemmer" og fortsatte seinere med "En terrorhandling". På den tida var det store leseopplevelser, og bidro kanskje etter hvert til en stor interesse for det sørlige Afrika. Har seinere lest mye av Brink, stort sett ikke så bra som de to første jeg leste, men det meste synes jeg er godt over middels. Bl.a. er "The other side of silence" ei strålende bok.

"A fork in the road" er Brinks memoarer. Heller ikke denne når opp til hans beste romaner, men er interessant lesning. Bl.a interessant å se hvordan han som Afrikaaner går fra "standard" oppslutning om apartheid-politikken over til å bli anti-apartheid. Ser mange andre har lest bøker fra det sørlige Afrika, denne boka bør derfor finne vegen til flere boksamlinger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie