Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Siden du har lest hele boka, lurer jeg på om du kan svare meg på dette: Er dette en bok for voksne? Jeg ser den er kategorisert som det hos Norli, men jeg klarer ikke å se at den henvender seg til meg. Er 50 sider inni, men usikker på om jeg vil bruke mer tid eller om jeg skal la den stå i hylla til sønnene mine kommer i tenårene. Føler det er mer målgruppen, hittil i hvert fall. Jeg synes den er mer oppramsende enn undrende, ispedd pubertet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei!
Beklager sent svar, det er en stund siden jeg har logget inn på bokelskere.
Jeg synes dette definitivt kan være en bok for voksne. Vi har godt av å undre oss litt. Men du har et poeng - den starter tregt. Den blir bedre etter hvert. Du kan også si at når en forfatter vil putte så mye informasjon inn i en bok er oppramsing nærmest uunngåelig - men jeg synes det fungerer bedre enn andre bøker med samme målsetting. Hold ut :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R