Dette er i bunn og grunn en veldig god bok med mye bra observasjoner, men den er til tider ganske tung å lese. Noen kapitler er helt utmerkede, spesielt der hun går inn på det ondes problem men også der hun på sitt beste forklarer treeigheten. Hele boken handler om Guds skapervirksomhet, og hun sammenligner denne med en forfatters reise fra ide til den havner hos en leser. To av kapitlene holdt til terningskast 6 og er forsåvidt verdt hele boken, et par til 5 og resten til 4. Alt i alt en meget sterk 4. Mye av det andre falt litt mellom to stoler - fult mulig på grunn av et noe vanskelig språk men også fordi hun innimellom går ganske ned i detalj i et litterært felt jeg ikke er veldig godt bevandret i.

Dorothy L. Sayers kan sammenlignes med C. S. Lewis, som hun ofte i denne boken referer til - men hun når ikke alltid helt opp til den samme kvaliteten selv om hun har mye visdom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterHarald KTine SundalPer LundTonjeHilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckKaramasov11RufsetufsaSynnøve H Hoel