Jeg har vært fan av Jo Nesbø`s bøker helt siden jeg oppdaget bøkene om Harry Hole. Har lest alle bøkene hans, og gledet meg derfor veldig til å lese "Blod på snø". Men jeg må si at jeg virkelig er skuffet over denne boka. Er det virkelig Nesbø som har skrevet dette? Fikk aldri helt taket på boka, og syns ikke man kan kalle det en krim bok egentlig. Det er mange drap, men ingen mord som må oppklares. Syns i det hele tatt storien er tynn og gjennomsiktig, og helt uten noen handling som fenget meg. Skuffende!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Mye "rart" i den boken der ja - jeg er nokså ambiguous til den - hard kost.
Har omtalt den i bloggen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blei skuffa av Sønnen som jeg syntes var et stressende filmmanus, så jeg har ikke kjøpt blod på snø...og nå venter jeg i hvert fall til den kommer i paperback...:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du er ikke alene om å mene det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ikke det nei! Fikk aldri tak på boken, kom liksom ikke inn i handlingen. Rett og slett skuffende av Nesbø!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det var rett og slett " noe rare greier" !??

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard