Det er noko underleg kjent ved historia til ein av bipersonane i forteljinga. Ein bil køyrer av vegen vinterstid, gjeng gjennom isen, og alle så nær som ei lita jente druknar.

Eg meiner bestemt å ha lest eller sett ei liknande hending ganske nyleg. Kanskje ei bok, kanskje ein TV-serie? Eg er også ganske sikker på at handlinga gjekk føre seg i Norge.

Er det nokon som veit kva slags bok eller TV-serie det kan vere snakk om? Eller har eg rett og slett drøymt det heile?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det var en virkelig hendelse for et par måneder siden (begynnelsen av januar 2015) - en syv år gammel jente som overlevde en flystyrt i Kentucky? Jeg gjorde et kjapt søk og fant denne notisen på abc nyheter:

"Småflyet meldte om motorproblemer like før det styrtet i et skogholt i Kentucky. Det var fem personer ombord, men den syv år gamle jenta var den eneste som overlevde."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra forslag, men det var nok ikkje denne eg tenkte på. Hugsar denne saka frå media. Hendinga eg har i tankane var konkret ein bil igjennom isen, eg er ganske sikker på at det var fiksjon og at det var i Norge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Aha - ok. Jaja.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMaren