Er det virkelig Jo Nesbø som har skrevet denne boken??

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg tenkte det samme, han bruker tilogmed litt annen slang / skrivemåte enn før.
Mulig jeg var fordomsfull iogmed Harry ikke fikk være med , jeg sammenlignet jo fra alle de andre bøkene forfatteren har skrevet.
Boka var grei, enkel og sikkert spennende men har Jo Nesbø mistet litt av gnisten her....? Kanskje han savner Harry. !
Men smaken er forskjellig, mange elsker også denne boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

No har eg ikkje lest boka, og veit heller ikkje korvidt eg kjem til å gjere det. Men såvidt eg forstår er handlinga her lagt til 1970-talet. Det er vel ikkje urimeleg at slangen var litt annleis då enn i Harry Hole sin tid 20-30 år seinare.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du en nok ikke den eneste som stiller deg dette spørsmålet. Selv må jeg si at jeg ble ganske så skuffet. Jeg visste jo at dette ikke var noen Harry Hole-bok, men jeg hadde allikevel forventet meg noe mer enn dette. Jeg leste Sønnen i fjor, og den innfridde forventningene. Blod på snø får derimot terningkast et sted mellom 2 og 3 fra meg. Siden den er skrevet av Jo Nesbø var forventningene ganske høye, og denne boken innfridde ikke, noe som tilsier terningkast 2. Hadde jeg derimot lest boken og forfatteren var et ukjent navn for meg hadde det nok blitt terningkast 3.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

HVA?! Er den dårlig? Jeg fikk den i bursdagsgave, og gleder meg som en unge til å starte på den. :O

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser ut som dette er en av de bøkene som dolk enten gir av topp karakterene eller av de helt dårligste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For all del, vi har alle forskjellig smak, og ser at mange har synes at den var veldig bra!
Så les den, og ikke døm boken før du har lest den selv! Vi kan ta en oppdatering når du har lest den? Gratulerer med dagen på etterskudd forresten:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar h