Jeg syns denne boka var interessant fordi handlingen foregikk i en del av Spania der jeg har vært og er kjent. Ellers er jeg enig i at Liza Marklund er litt opp og ned når det gjelder hvor hekta jeg blir på handlingen. Noen ganger blir jeg litt lei av Annika og alle hennes problemer... - Men likevel, jeg mener hun skriver stort sett bra og kan brukes til avveksling. Jeg leser bøkene hennes når jeg ikke har noe annet og bedre for hånden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Leste denne boka nettopp fordi hun skriver om området i Spania der jeg bor akkurat nå. Og som nevnt i min profil leser jeg aldri krim fordi det er litt for skummelt for meg, og det ble ikke bedre etter å ha lest denne boka!! (Det er en grunn til at vi har gittere på alle vinduene våre her nede!!)

Jeg synes den var spennende, kanskje mest fordi jeg kjente igjen alle stedene hun beskriver, og mye av det var ekstremt virkelighetsnært. Og jeg kan forstå at folk blir hekta på slike krimbøker, men jeg har nok en litt for livlig fantasti til å kunne lese mye slik litteratur, og foretrekker heller andre typer drama! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit Rgretemor