Et team av klimaforskere gjør en oppsiktsvekkende oppdagelse under en rutinemessig ekspedisjon til en smeltende isbre i Antarktis ... I Europa , avsloerer et hemmelig nazistisk dokument , noe som ser ut til å være koblet til hendelsene som utspiller seg i Antarktis ... Robert Spire , faar i oppdrag å gjenopprette det hemmelige dokumentet , og oppdager snart at skumle krefter er i sving , og vil gjøre alt de kan for å sikre at det som ligger begravd under isen i Antarktis ... forblir der.

I 1938 forlot den tyske Neuschwabenland Expedition Hamburg for Antarktis ombord på MS Schwaben . I Hemmelighet ankommer ekspedisjonen et område som hadde blitt hevdet som norsk territorium, og begynte å kartlegge regionen . Nazistiske tyske markørert ble droppet langs kysten for å markere ut det nye territoriumet ... 75 år senere , oppdage satelittbilder noe veldig rart i Øst- Antarktis .

Joda, no er Simon Rosser i toppform, dette var en knallbra thriller, en klinkeklar 6 paa terningen. Nazisme, global warming, hi-tech, og alt i en herlig miks. Kjoep Rosser og bli hekta. Boekene er knall billige paa Amazon, jeg kjoepte 4 av boekene hans for under 100 lappen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg G