En bok som er spennende fra første side, og nesten helt til slutten, hvor det hele blir akkurat litt "over the top". Jeg skjønner at det er fristende å skrive en slik slutt, men personlig synes jeg han kunne latt være. Det er riktignok en smakssak, og det finnes sikkert dem som synes det er prikken over i-en. Språket er lett, og du "slipper" skildringer på fire avsnitt og ordsnobberi. Historien er engasjerende og en blir fort hekta. Alt i alt, ikke like sterk som "Dypet", som var den første jeg leste av Kristensen, men fortsatt en bok jeg koste meg med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg leser : Dødspakten av Tom Kristensen. Den er fryktelig spennende. Dypet har jeg lest. jeg skal helt sikkert lese : Profitøren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Høres bra ut! Neste ut for meg er "En Kule"! Foreløpig veldig fornøyd med Kristensens skriverier.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

SolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-Lise