Denne boka er etter min mening ikke verdt å lese, med mindre du er veldig stor fan av Northug.. Lite nytt som ikke alt er kommet frem i media hva gjelder fyllekjøringa, og ellers mye selvskryt av familien Northug, og litt for mange sider om sponsorer og hva de får ut av å dette. Føler nesten jeg leste en reklamebok om Coop til tider.. Nå har jeg aldri vært noen stor fan av Northug (heller ikke mislikt han), men jeg var vel likevel mer begeistret for han før jeg leste boka enn etter. Men at han er Norges beste skiløper er det vel ingen tvil om :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er ingen fan av Northug og kommer aldri til å bli det og vil ikke være det. Har alltid syntes han er en kvalmsekk så kommer til å styre unna denne boka. Fint og ærlig vurdert:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl