Ser at denne har fått god kritikk, men vurderer å gi den opp. En senil "detektiv" er ikke særlig interessant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hvordan denne går under krim synes jeg er veldig rart, men boken klarer mesterlig å beskrive hvor forvirrende en dement hjerne virker. Boken er god den, men forventer man krim vil man bli skuffet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste den på engelsk, kjøpte den etter å ha lest noen glødende omtaler på nett. Så jeg satt egentlig bare å ventet på at den skulle bli gnistrende god.. Det ble den aldri, dessverre, men det er en god historie på sin måte.

Jeg koste meg mest med nåtidens familierelasjoner og forholdet mellom tre generasjoner damer. For meg kom egentlig krim-delen i andre rekke, og jeg leste den nok mer som en vanlig roman med handling i to ulike tidsepoker. Når jeg hadde innsett at krim-delen kom til å bli mye mindre enn jeg hadde forestilt meg, ble det en bedre bok å lese for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila