Premisset er ikke så verst: Tsukuru Tazaki og fire andre venner (to gutter, to jenter) har et tett forhold i ungdomstiden. Etter endt skolegang flytter Tsukuru til Tokyo for å bli jernbanestasjonplanlegger. Kort tid senere bryter alle de fire andre kontakten med ham, uten et ord til forklaring. Hva skjedde?

Dette er ingen kriminalroman, og trenger derfor ikke forholde seg til sjangerkrav om at alt skal forklares. Men den åpne slutten og de mange halvferdige sidehistoriene irriterer meg mer enn de pirrer. Boken føles i det hele tatt temmelig uforløst og halvferdig. (Hele omtalen på Sølvberget sine nettsider.)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Artig at ein kan oppleve samme bok på så ulik måte, for eg elska denne boka! Det med sidehistorier er vel egentlig veldig typisk for Murakami... og eg trur kanskje det er det som gjer at ein enten likar det han skriv eller ikkje :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AnitaLesevimsaHarald KMarianneMerethe SolstadPernille GrimelandLena Risvik PaulsenInger-LiseJan-Olav SelforsTnKnutsenAnn ChristinKjetil Klakegg BergheimMonica  Skybakmoenkjell kLailaErlend Rødal VikhagenClarityReadninggirl20Dolly DuckHilde VrangsagenThomas KlakeggMette-MGitte FurusethTrygve JakobsenIrakkMarianne AugustaStjernekastalpakkaGro Anita MyrvanggretemorBertyRandiSiljeRune U. FurbergKristinK. H.Karin BergVibekeMonica CarlsenSynne