Denne boken er fantastisk! Synes også denne burde vært filmatisert. Utrolig gøy å lese om Elling som lever livet sitt fra leiligheten og lager historier om de som bor rundt han:-) Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det er en veldig god bok, men jeg har vanskligheter med å se for meg en god film av den. Den er ganske stillestående og det bra med den er for det meste Ellings tanker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om denne boka skulle ha blitt film, så tenker jeg meg at nesten hele filmen må dreie seg om Ellings tanker og fantasier, dvs en slags "drømmefilm", der vi får se alt som utspiller seg i Ellings hode.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg syns også denne burde blitt filmatisert! Utsikt til paradiset er kanskje den beste Elling-boka, sammen med Fugledansen. Likte ikke så godt de to siste. Merkelig at de er de eneste som har blitt filmatisert fullt ut... (Fugledansen-filmen droppet jo helt oppholdet på Brøynes)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg koste meg også mye med denne første boka om Elling. Lo mye og lenge da han strevde med fiskepuddingen som havna bak kjøleskapet... - og de fantastiske fantasiene om Gro, da... - herlig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja. Forfattaren får sagt mykje om samfunnet han er ein del av, anten han vil det eller ikkje. Men tenk for ein kreativitet det er å utstyre hovudpersonen med sjukeleg beundring for Harlem Brundtland - og med utsikt til det "paradiset" som sosialdemokratar av ulik politisk farge har skapt! Han er ikkje direkte fornøgd med utviklinga, Ambjørnsen, men noko alternativ set han ikkje opp ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forfatteren bor jo i Tyskland, så vidt jeg vet, så han sitter vel der og har helt sikkert sine egne perspektiver på den utviklinga som foregår i Norge. Å velge Gro Harlem Brundtland som gjenstand for Ellings nesegruse beundring og seksuelle fantasier er da ganske fornøyelig. Jeg er sikker på at Gro selv har moret seg stort over dette. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Dolly DuckMaren Hjelle AuneTove Obrestad WøieniJosefinealpakkaBente NogvaBertygretemorLailaLinn HaugMarit HøvdeTorill Elisabeth RevheimellinoronilleReadninggirl20Rune SHildeE .Hilde H  HelsethNeda AlaeiIngeborg GOlaugRandiLeseaasemoirarubbelEivind  VaksvikJulie StensethTine SundalLibraritas vIdaKay NilsenKristinevaskeklutIngunn SLeseberta_23Bjørg Marit TinholtKaren RamsvikTrygve JakobsenAnn ChristinEster SLabbeline