Man må nesten ha lest "Livstid" og "Nobels testamente" for at denne skal være bra, men det har jeg jo...

Regner med at Carita Halling Gonzales skaper problemer for Annika i neste bok.

Boken var vanskelig å legge fra seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg syns denne boka var interessant fordi handlingen foregikk i en del av Spania der jeg har vært og er kjent. Ellers er jeg enig i at Liza Marklund er litt opp og ned når det gjelder hvor hekta jeg blir på handlingen. Noen ganger blir jeg litt lei av Annika og alle hennes problemer... - Men likevel, jeg mener hun skriver stort sett bra og kan brukes til avveksling. Jeg leser bøkene hennes når jeg ikke har noe annet og bedre for hånden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste denne boka nettopp fordi hun skriver om området i Spania der jeg bor akkurat nå. Og som nevnt i min profil leser jeg aldri krim fordi det er litt for skummelt for meg, og det ble ikke bedre etter å ha lest denne boka!! (Det er en grunn til at vi har gittere på alle vinduene våre her nede!!)

Jeg synes den var spennende, kanskje mest fordi jeg kjente igjen alle stedene hun beskriver, og mye av det var ekstremt virkelighetsnært. Og jeg kan forstå at folk blir hekta på slike krimbøker, men jeg har nok en litt for livlig fantasti til å kunne lese mye slik litteratur, og foretrekker heller andre typer drama! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvorfor var boka vanskelig å legge vekk?

Har nettopp forsøkt å lese "Postcard Killers" og etter det: Aldri mer Liza Marklund. Fordi språket er drita dårlig. Mye passiv, svake verb, tjukt med klisjeer, adjektiver og dårlige metaforer. Hastverksarbeid.

En time på fatterstudiet i Bø, og mye kunne vært rettet opp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt grei som tidsfordriv, lettlest med mange klisjéer. Jeg har ikke lest om Annika Bengtson tidligere og kommer nok ikke til å anstrenge meg for å få tak i flere bøker om hennes eskapader.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Endelig en som mener det samme som meg. Jeg har brukt mange bøker for å prøve finne ut hva det er som gjør henne så populær. Ikke klart det, det lyser gjennom at hun egentlig er journalist. Hun har et forykende tempo både i fortelling og språk. Appelerer i hvert fall ikke på meg. Når hun i tilegg tyr til usannsynlige løsninger i bøtter og spann, har det gjort at jeg lest ferdig av henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fort lest, og fort glemt :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken L