Fantastisk! Alle tre virker spennende, og er enkle å få tak i, tusen takk :) Ja, Tuvalu er en nøtt..Er spent på hvor vidt jeg kan oppdrive noe derfra, vet at det finnes noen bøker, men vanskelig og ikke minst dyrt å frakte til Norge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Så bra at du likte alternativene. :-). Jeg syntes alle disse bøkene var spennende og kan anbefale dem alle. Også Smile as They Bow av Nu Nu Yi som du har på listen din. Det skal sies at jeg er over gjennomsnittet interessert i Myanmar, og synes derfor alt som har tilknytning til dette landet er interessant. Så da spørs det bare hvilken du synes virker mest spennende. Men From the Land of Green Ghosts av Pascal Khoo Thwe vil jeg trekke frem litt ekstra. Veldig god bok. I tillegg bor han i Oslo nå. Mitt lokale bibliotek hadde denne tilgjengelig.

Hvilke bøker har du funnet om Tuvalu? Har lyst til å lese litteratur fra dette landet. Fint å vite til senere en gang hvis jeg skulle finne en måte å frakte dem til Norge som ikke er alt for kostbar og vanskelig. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Plutselig gleder jeg meg til Myanmar :) Jeg har vel egentlig bare funnet en samling med små fortellinger, (forøvrig også den lest på ayearofreadingtheworld) "Tuvalu: A history". Her er den på Amazon Men så vidt jeg kan huske, har jeg vært borti noe litteratur som nesten oppfylte kravene mine, men det har jeg dessverre ikke skrevet ned noe sted, jeg kan si ifra dersom jeg kommer over de igjen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den britiske advokaten Philip Ells praktiserte på øya Tuvalu i to år, så han fyller vel ikke kravene. Han skrev en bok om tiden der: Where the Hell is Tuvalu: How I became the law man of the fourth-smallest country.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det blir nok den jeg leser dersom jeg ikke får tak i "Tuvalu: a history," sikkert masse kunnskap om Tuvalu i den også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Terje Dahl er en nordmann som dro på jordomseiling og endte opp med å gifte seg med en dame fra Tuvalu, og bosatte seg på en ubebodd koralløy tilhørende Tuvalu. Boken Det Siste Paradis tar for seg jordomseilingen, mens bok nummer to Paradiset Jeg Fant forteller om livet på koralløya Motuloa.

Fyller ikke helt kriteriene, men boken Paradiset Jeg Fant handler i alle fall om Tuvalu. Bøkene er også veldig enkle å få tak i.

Her kan du lese om de forskjellige bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Myanmar er et fantastisk land, så veldig glad for at jeg kunne få deg til å glede deg til å lese om det. :) Hadde vært supert om du ville sagt ifra om du kommer over det igjen. Jeg skal lete litt grundigere etter litteratur fra Tuvalu nå også, og håper jeg finner noe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimLailaChristoffer SmedaasStian B. HopeTanteMamieAnne Berit GrønbechNinaMads Leonard HolvikGjermund HaugeBjørg RistvedtTine SundalgretemorPiippokattaEgil StangelandSraDevoralibrosMorten MüllerTor-Arne Jensenmay britt FagertveitAnne-Stine Ruud HusevågVannflaskeIngunn SKjell F TislevollKaramasov11Tatiana WesserlingHanne Kvernmo RyeFrisk NordvestmarithcmgesiljehusmorMarianneNIngeborg GGro-Anita RoenElisabeth SveeSynnøve H HoelWenche VargasHarald KElin FjellheimIngvild SalpakkaEli Hagelund