Jeg har nesten ikke ord for denne boka. På forhånd var forventningene mine skyhøye, noe jeg var litt redd for. Men Pierre Lemaitre skuffer ikke. Men den er definitivt ikke for sarte sjeler (noe jeg trygt kan si, for dere vil lese uansett, som det står bakpå boka). Det jeg spesielt liker er hvordan jeg som leser føler om Alex gjennom boka, og ikke minst slutten, som jeg bare kjente at var en perfekt og riktig slutt på boka.

Det er konstant spenning, og stadig nye overraskelser og vendinger fra forfatteren. Den er sinnsyk. Den er rå og brutal, men du lese den. Så får du bite i deg det din sarte sjel ikke tåler.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 1 svar.

VELDIG godt sagt/skrevet :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Lene AndresengretemorVibeke LundetræIngunn ØvrebøellinoronilleIngrid Urdal StøleSigrid Nygaardkjell kReadninggirl20Randi BorgenHilde VrangsagenKay NilsenLilleviBjørg Marit TinholtAnniken RøilJulie StensethMarit HåverstadHarald KChristinaConnieMarie HolterTorill Elisabeth RevheimTheaGro Anita MyrvangLibraritas vBabynemiMarteErikRandiRolf IngemundsenOle Jacob OddenesLeseaaseMarte OnarheimBertyAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLeselindaAnjaEmil ChristiansenMarissaNeda Alaei