Uff nei, dette ble for dumt. Den virket grei i begynnelsen, men mye av humorinnslaga var altfor tørre, dumme eller nesten bare skrevet fordi de følte de måtte skrive noe morsomt. Mye var også tiss, bæsj, promp humor for fireåringer. Så jeg ga opp halveis uti boka, og leste den ikke ferdig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg startet på denne fredag kveld, og siden hodet var "fullt" (travel uke forut), var dette ei passende bok å lese...
Nå etter helga - og godt over halvveis uti den - ble den kjedelig. Flere partier som ble FOR morsomme....Startet på Victor Hugo`s "De elendige" på mandag, og muligens tapte "Madonna-gåten" seg av den grunn?
Tror også at hvilket humør en er i når en leser, er avgjørende for hvordan boken oppfattes. For jeg koste meg skikkelig de 200 første sidene :)
Leste "Da Vinci-koden" for ei god stund tilbake, men syntes ikke det gjorde noe om deler av denne var glemt...
Blir helt sikkert mer Nærum senere :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er simpel men den kan være god underholdning en dag man føler for noe lett. En stor forutsettning er at man kan da-vinci koden, det er mange gode parodiske tråder som trekkes litt for dypt inn i Dan Brown sin bok.

Anbefales derfor å leses rett etter man har lest Da Vinci-koden, ettersom det er da man får mest ut av den:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest Da Vinci-koden allerede, og skjønte godt alle de trådene som trakk til den. Så jeg forsto historien i seg selv. Det var bare humoren som var helt på jordet!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Denne var ikke akkurat noen favoritt hos meg heller. Synes ikke den var så morsomt som "alle andre" tydeligvis synes. Jeg har også lest Da Vinci-koden fra før av (flere ganger), men det hjalp ikke så mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

KnutMKarin BergCecilieBentMaikenSynnøve H HoelKaroline in WonderCassiopeiaDolly DuckHeidiReidun SvensliErlend Rødal VikhagenOlaugBechenRita KathrineellinoronilleBerit RTorill Elisabeth RevheimVidar RingstrømHarald KVannflaskeMarianneÅsmund ÅdnøyLailaTrine S. AustbøStjernekastEmil ChristiansenMalinIna Elisabeth Bøgh VigreJulie Stensethingar hAstrid Terese Bjorland SkjeggerudsveinmgeTanteMamieKorianderEster SKaroline RøyskattFrisk NordvestSimen "Boktimmy" Ingemundsen