Hun er ei lita jente. Men så sta og sterk. Har kjent så mange råsterke naturkrefter på kroppen. Hun har levd ut så mange av drømmene sine. Kjent den deilige rusen ved å få oppleve drømmene sine i virkeligheten. Har tatt de tøffeste turene i verden. Vært redd. Nesten satt seg fast i et svart, vått, iskaldt hull i skruisen på vei til Nordpolen. Slitt seg over knalltøffe kontinenter. Klatret opp i de høyeste fjellene i verden, og har nådd mange topper. Selv om ikke det å nå toppene alltid var det viktigste, men selve turen. Det å være midt i de store drømmene etter nitid planlegging og forberedelser.
Hun mistet sin kjære Rolf på K2 i 2008. Hun beskriver sorgbearbeidelsen godt, - og jobben med å komme tilbake til et meningsfullt liv etter ulykken.

Cecilie byr på seg selv. Å følge hennes turer og opplevelser i denne boka, hennes beskrivelser kan nesten få meg til å kjenne på min egen kropp hvor strabasiøst det er mens jeg leser. Jeg er imponert over hvor sterk og liten hun er, midt i det store, veldige, voldsomme naturbildet.

Hun har vokst. Nå går hun videre, i et annet liv. Toppene i verden er ikke så viktige lenger. Hun lever ut nye drømmer.

Joda, dette er en lesverdig bok med mange flotte bilder, om livet til ei modig og flott og sterk lita jente.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig, flott bok på så mange måter. Cecilie er en dame å se opp til, hun er tøff, sta og ærlig. Veldig reflektert, men så har hun også opplevd skyggesiden av livet i ung alder, da hun mistet sin kjære Rolf. Flirte også mange ganger i løpet av boka. Å være på tur med bare menn er jo helt klart en utfordring og dette takler denne tøffe lille dama på en fin måte og morsomt blir det også. Her får du det meste, slit, tårer, vondter, glede, alvor og ikke minst har hun en utrolig respekt for andre mennesker og naturen rundt seg. Koste meg med denne boka og kan absolutt anbefale den:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her fikk jeg svar- Så fint skrevet.:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for det!
Jeg lurer på om det er mulig å lese det Cecilie skriver uten å bli revet med,
iallfall må man vel innrømme å bli litt imponert over denne jenta!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLillevi