Jeg er nok ganske kresen og kanskje fordomsfull når det gjelder bøker. Jeg leser krim, fantasy, humoristiske bøker, natur og hagebøker ( jeg er en av de sære folka som leser floraer og soppbøker fra perm til perm), lokalhistorie og vanlige romaner hvis det ser ut til at boken har en handling som appellerer til meg (orker ikke superinnadvente tenkebøker der hovedpersonen bare tenker og tenker og ingenting skjer). Og jeg liker godt flere av de gamle klassikerene. Dickens, Austen osv.

Jeg rører ikke klissete romantikkbøker. Fikk en av Danielle Steel til jul en gang og leste den, men gud bedre for noe møl. Paulo Coelho og den typen bøker styrer jeg også langt unna, I tillegg til serieromaner, slike de selger på dagligvarebutikker, selvhjelpsbøker, biografier av nålevende personer og lyrikk. Er lei meg for at jeg ikke liker lyrikk, men jeg får det bare ikke til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheiaKikkan Haugen