Kunne vært interessant, men alt for ustrukturert og egne meninger i skjønn forening med hva forfatteren har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har lest omtrent 200 sider hittil, og er litt skuffet over at Hylland Eriksen fremmer påstander som at religion ikke forårsaker vold.. Verden er nok litt mer nyansert enn som så. Jeg synes heller ikke at hans litt halvhjertede utfall mot "darwinismen" er særlig overbevisende. Men selv om jeg ikke er deler alle hans standpunkter liker jeg Storeulvsyndromet forbløffende godt.

Den er veldig underholdende og anekdotene, forskningsresultatene samt de skjønnlitterære innspillene er mikset sammen på overbevisende vis. Det er dessuten enkelt å finne frem i referanselistene. Når det kommer til norsk populærvitenskap vil jeg påstå at Hylland Eriksen er en av landets beste (og ikke minst mest produktive!) kunnskapsformidlere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KsiljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete GjessingPilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsenFindusChristoffer Smedaas