Automatons er fascinerende saker - første gang jeg så noen slike, var på et museum i Sveits, og at Oscar Wilde har referert til dem, var fullstendig nytt for meg. Men her fant jeg et lite innslag fra CBS frokost-tv, som forteller litt om disse gjenstandenes historie: The lost art of automatons. Ikke akkurat roboter – men heller ikke det vi i dag forstår med automater.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Fantastisk innslag om kunstferdig finmekanikk. Eg blei sitjande og gape. Og no MÅ eg berre setje denne boka på leselista.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønner jeg godt! Selv har jeg lyst til å se filmen... For øvrig hadde jeg rett og slett 29 andre youtube-snutter lagret på kategorien Automatons etc. fra før, oppdaget jeg da jeg skulle sette bokmerke på CBS-klippet, så jeg kan anbefale å snoke litt videre på Youtube.:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEllen E. MartolAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S