Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Er helt enig med deg i din omtale av boka! Ble litt skuffet jeg, synes den er litt for oppskrytt, som så mange andre bestselgere. Til orientering: Det er kommet en oppfølger til boka som forteller om hvordan det går videre med Julia. Den heter "Kunsten å være den man er" og jeg kommer nok til å lese den og.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svaret. Ja, jeg har merket meg at der er en "oppfølger". Bare det nå ikke blir en tren av bøker som tar for seg "kunsten å................" Men har mer tro på at begrepet "Kunsten å være den man er" er lettere å forstå enn en kunstform som går ut på å høre hjerteslag. Bestselgere står nå i kø på mange lister. Hvem er det som kan garantere at jeg eller du kommer til å like dem for det?
Smaken er (heldigvis) forskjellig. Jeg har flere bøker å lese før jeg kommer til å kjøpe/lese boken du nevner her. (Og som allerede er publisert på omslaget på boken jeg omtalte. Men alltid glad for kommentarer og tips om bøker! Ha en videre god helg, Bente!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hadde glemt å avbestille oppfølgeren så dermed havnet den i postkassen, ellers tror jeg kanskje ikke jeg hadde anskaffet den! Den blir sikkert lest i nærmeste framtid, mens jeg har den første friskt i minnet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Akkurat det ville jeg også gjort, om jeg hadde den for hånden. Spent på hvordan du vurderer oppfølgeren kontra den første. Forfatteren er jo også kjent som en meget dyktig journalist med lang fartstid før han begynte " å putte sine elegante og vel formulerte setninger" inn i romaner. Skrive kan han , ingen tvil om det! Lykke til, (ser fram til en omtale fra deg om denne boken.) Igjen takk for opplysninger!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl