Om Connelly er "best" eller ei spiller ingen rolle, men han skriver fordømt bra, og selv etter så mange bøker er det fortsatt spennende å være med Bosch på jobb. Handlingen er god, karakterene nedtonet men nyanserte. Det som er av "personlig fjas" er balansert slik at det ikke distraherer, men heller gir meg enda mer grunn til å krysse fingrene for at det snart er tid for en oppfølger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Han er en av mine to favoritter. Den andre er Sør-afrikanske Deon Meyer, som morsomt nok har en etterforsker som minner en god del om Bosch. Hva syntes du om Soto-karakteren?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må sjekke ut Meyer, aldri hørt om. Takk for tipset!
Soto var, heldigvis, bittelitt mer nyansert enn hva "sterke kvinnelige detektiver" vanligvis er i denne type bøker, så jeg er spent på hvordan hun utvikler seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone HKirsten LundTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeHilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn S