Så finnnnnn bokkkkkk---

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Måtte lese den flere ganger før jeg virkelig likte den. Tror det har noe med at boken er slutten på en serie som har vært med meg siden jeg så vidt kunne lese, og dermed representerer enden på et eventyr jeg aldri trodde skulle ta slutt. Men nå, etter å ha fått innholdet inn med teskje etter utallige leserunder, så begynner betydningen å synke inn og jeg har avfunnet meg med at Harry Potters eventyr har kommet til en slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte boka med en gang, men kan skjønne hva du mener. Harry Potter har betydd så mye for så mange, men nå er det da over. Vel, vil faktisk ikke si at det er over. Bøkene kan leses om og om igjen uten at de mister sin glød og fantastiske innhold.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, du har rett. Disse bøkene er av den typen du kan lese om att og om att. Selv har jeg lest de ulike bøken fem-seks ganger hver. Og jeg kommer til å lese dem igjen. Og igjen...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Helt enig, Harry Potter er noen minneverdige bøker.

Jeg hadde aldri fått øynene mine opp for litteratur viss det ikke hadde vært jor Joanne Kathleen Rowling. Jeg elsker henne, og serien.

Har lest alle bøkene mange, mange ganger, på norsk og på engelsk. Må egentlig si at di er mye bedre på engelsk.

Synd at eventyret er over, eg lever meg sånn inn hver gang jeg leser bøkene, sitter og små-ler for meg selv... :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, hva ville vel verden verdt uten denne lille bebrillede gutten? Barndommen min, og min interesse for bøker, ville ihvertfall aldri blitt slik den ble. Harry Potter lærte meg å holde fast på drømmer, og det er disse drømmene som gjør at jeg kan lese bøker nå med en slik innlevelse og glede :) Som deg så skylder jeg Joanne mye. Og eneste måten jeg kan betale tilbake på er å videreføre denne Harry Potter-gleden til andre :) Mine barn og barnebarn kommer nok til å bli lei Harry Potter lenge før de fyller 10 år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det som jeg synes er det mest utrolige med bøkene, er at uansett hvor mange ganger jeg leser dem, så oppdager jeg alltid noe nytt, ett eller annet frempek som jeg ikke hadde oppdaeg før. Som når jeg hørte på Harry Potter and the Sorcerers Stone er forleden dag, og kom til da Harry blir reddet av Firenze, og så er Bane sint fordi Firenze reddet Harry fra å dø. Ban sa at de ikke fikk lov til å gå imot det stjernene hadde sagt, altså hadde stjernene sagt at Harry skulle bli drept. Så allerede her har Rowling gitt oss et lite hint til hva som skal skje.

Uff jeg høres ut som en sinsvak Harry Potter-nerd... Men det er jeg, så det går greit:P

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg. Rowling har på en måte klart å flette inn historien og livet til så mange karakterer, at du for hver gang du leser bøkene på nytt kan fokusere på en annen del og se alle detaljene hun har lagt ut til oss. De har en mening alle sammen og jeg føler nesten at det store og hele bildet bare blir bedre jo flere av disse detaljene som kommer frem.

Harry Potter-nerd er det ikke noe å være flau over å være. Bøkene er fantastiske, orginale og de kommer til å leve i veldig mange år enda. Jeg kommer til å ha dem med meg resten av livet tror jeg. Videreformidle dem til barn og barnebarn når den tid kommer. Og lese alle på nytt når jeg blir gammel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tor Arne DahlLeseaaseHildMarit MogstadBoktimmyAud- HelenNina M. Haugan FinnsonJulie StensethEmilieskellinoronilleReadninggirl20Astrid Terese Bjorland SkjeggerudElin LuråsErikGroHeidiBjørn SturødGalateaCaroline Ekornes JohannessenRonnyBertyAtmanLailaLilleviIngrid BrunmgeIdaLibraritas vThina NordtveitHildaElin SkjerengCtinaAjiniakraLeselindagretemorDolly DuckBeathe SolbergAnne Berit GrønbechtuhamreIngunn S