En god stund siden jeg begynte på Sara bøkene, og må tilstå at jeg ikke helt henger med lenger; har ikke fått lest de nyeste, men de jeg har lest likte jeg veldig godt. :) Det er spennende på mange måter, samtidig som det ikke overdrevet dramatisk, men rett og slett veldig hverdagslig. Hverdagslige hesteproblemer, familieproblemer, venneproblemer og også etterhvert kjæresteproblemer. Absolutt verdt timene jeg brukte på dem :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har lest alle som er utgitt(19 bøker + Saras ridedagbok). de helt fantastiske. Sara på rideleir(bok 6) og Sara og Sangthansdrømmen(bok 17) er !!!!!!!! Har ikke ord! Ambefales definetift.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMaren