Jeg leser den spennende boka Morfar, Hitler og Jeg av Ida Jackson. Har tenkt å lese noen lokale bøker fra Sunnfjord hvor både jeg og faren min er oppvokst. Den ene boka heter Møtet med Hans Nielsen Hauge og forfatteren er Egil Russøy. I år fant jeg ut at den handler om tipp oldeforeldrene til min oldemor og da steg den ganske høyt på leselista. Den andre boka er Kinn og Kinnaspelet av Oddvar Isene. Den handler om ei øy, kirke og et spill fra naboøya til der jeg er oppvokst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Det som har vore sengelektyre heile hausten har i juli fått teke steget iver til sofa/godstol, so eg les for tidi Harry Potter and the Order of the Phoenix. Godt å retteleh slappa av før andre halvdel av ferien går til litt meir faglege ting (innimellom, i alle fall).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Planen var å fullføre Indias datter og begynne med Et helt halvt år. Men så ble poden syk, og tida fløy fra meg, og da jeg skulle ta opp boka igjen, så har poden gjemt den på et lurt sted for meg, så jeg finner den ikke igjen

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg les krim, i jula som ellers i året. I skrivande stund er eg halvveges i Elle melle av M.J. Arlidge - herleg spennande og småekkel så langt!
I tillegg har eg lydboka Svøm med dem som drukner av Lars Mytting - og den slit eg med. Eg tykkjer boka er omstendeleg og kjedeleg og skjønnar ikkje all merksemda rundt denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest ferdig Miss Peregrins Home for Peculiar Children av Ransom Riggs idag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser Jojo Moyes Et helt halvt år.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå leser jeg Pangininikontrakten(jeg kan aldri innbille meg at jeg skrev dette riktig nå heller) av Lars Kepler. Jeg hadde alt for store forventninger til Lars Kepler, og ble så skuffet over Hypnotisøren, men siden alle syns de er så innmari bra, så gir jeg han en sjanse til. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg leser Terry Hayes, Jeg er Pilegrim. Har kommet 60-70 sider, og den har veldig god driv så langt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser Jakthundene av Jørn Lier Horst. Jeg leste de sju første bøkene om William Wisting i sommer, og ble veldig glad når bok åtte og ni lå under juletreet i går.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Akkurat nå er det "Spilt blod" av Åsa Larsson :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser : Bare mjuke pakker under treet av Levi Henriksen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas Bokleser