Darren Shan har alltid vært en fan av edderkopper og har alltid ønsket seg en, men helt side han støvsugde hans første har han ikke fått lov til å ha en siden. Så han er bare en hel vanlig skolegutt uten en edderkopp, men helt til han får sjansen til å gå på Cirque du Freak, et freak show hvor de viser utrolige skapninger men som også er mennesker som blir behandlet som dyr ,men helt til han treffer Madam Octa er det bare skummelt og utrolig. Snart er Darren og vennen hans Steve fanget i en dødelig felle. Darren må gjøre en avtale med den eneste personen som kan redde Steve. Men den personen er ikke et menneske og handler bare med blod.

Forfatter: Darren Shan
Forlag: Cappelen Damm AS
Utgivelsesår: 2003
Serie: Sagaen om Darren Shan bok 1
Genre: Grøssere
Språk: Bokmål
Sider: 251
Utgave: 1
Opprinnelig språk: Engelsk

Jeg syntes boken var helt utrolig bra og spennende og anbefaler den for alle som liker skummle historier. Jeg gir boken en femmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hvis du likte denne, så er nok "Eventyr suger" (https://bokelskere.no/bok/eventyr-suger/472398/) perfekt for deg! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun Svensli