Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Veldig enig med deg i alt du skriver i bloggen din om denne boken/lydboken. Men allikevel innfridde ikke denne boken til et høyt terningkast for meg. Tror det kan ha litt med bokens avslutning å gjøre. Synes den for min del hadde en litt for overraskende og brå slutt.

Men Kirsti Grundvig som oppleser passet utmerket til denne boken. Hun leser med en innlevelse og har et rent og klart språk uten å overdrive.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når du sier det, så var slutten litt plutselig. Kanskje litt ordinær også i forhold til alt vi hadde vært gjennom? Vel, vel... leseopplevelsen min var stor og lykken over at boken ikke lignet på Himmel over London var stor :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla