Her var det uhygge, latter og kanskje et mord. Anbefales på det varmeste. Hvem kan begå en forbrytelse? Du og jeg? Og hvorfor? Og hva med løgner? Hvor lenge kan man holde det gående med slike? Og kan man bare forsvinne uten å legge igjen spor? Jeg trur ikke at passkontroll ved ymse grenseoverganger er så tilfeldig som hovedperson anser dem å være.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Passkontroll er nå så sin sak, men at ei enslig, middelaldrende dame kan kjøre omkring i en svenskregistrert bil på tjukkeste engelske landsbygda i ukesvis uten at noen blir så nysgjerrige at de sjekker eierens identitet, blir for meg litt usannsynlig. Likevel leste jeg boka med stor spenning og mye ubehag. På ett eller annet vis har Nesser greid å skape en trolsk og skjebnesvanger stemning gjennom hele boka, så trass i en del svakheter endte jeg på en femmer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så gøy at vi har lest den samme boken samtidig. Ser at du likte den like godt som jeg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I like måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienStig THarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva