Jeg har akkurat fullfølrt "Ensomheten i Lydia Ernemans liv", og på bokens "hjemmeside" ligger det en lang (og god!) omtale av den av Rose-Marie. Men nedenfor den omtalen ligger det eldre omtaler av andre bøker, skrevet av andre personer. Veldig rart!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Takk for at du sa fra! Bøkene var koblet sammen uten at de skulle vært det. De er nå adskilt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ensomheten i Lydia Ernemans liv er det fortsatt problemer med. Når jeg prøver å søke den opp, får jeg Stallo av Stefan Spjut. Slik er det enten jeg søker på boktittelen eller forfatteren. Jeg finner hverken boken eller dens "hjemmeside" (går glipp av Rose-Maries omtale og får ikke lagt boken til min ønskeliste).
Er det jeg som gjør noe feil eller har andre samme problem?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rare greier! Ser ut som om bokelskere.no-databasen ikke klarer å skille de to titlene - selv om de har ulike ISBN-numre. Begge to vises med 129 følgere - med like mange personer som leser boken, ønsker seg boken - og hva var nå det siste tallet igjen? "Lottorekken" er i alle fall identisk. 129 - 2 - 1 - 5. Og terningkastfordelingen på de to bøkene oppgis også å være identisk. Snurrig - her må nok André på banen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det samme gjelder også hvis du går inn på "Stallo" av Stefan Spjut. Da kommer også Rose Marie sin anmeldelse av ensomheten opp..
søker du på ensomheten, er også stallo eneste bok som kommer opp...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S