Etter 250 sider hadde jeg fremdeles ikke klart å holde styr på hvem som kjente hvem fra før, hvem som hadde en relasjon til hvem, og hva som skjedde hvem. Når jeg da ga opp å holde styr på dette og leste hvert personavsnitt for seg selv (om det går an å si det på den måten), ble boka bedre. Men langt fra bra, og ikke noe jeg kommer til å anbefale i det vide og brede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er helt enig med deg. Det er alt for mange personer og relasjoner å holde styr på! Men jeg elsker den delen av historien som handler om Cressida og Elliot. Det var på grunn av dem jeg orket å fullføre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliHarald KMads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H Hoel