Egentlig en roman. Men er den det ? Asmervik gir den undertittelen "En roman om prostitusjon i Oslo". Jeg vil kalle den et dokument over "Sonja"s liv. Et tragisk liv. Kom ut i 1982, og jeg husker ennå den debatt, eller storm, den vakte. For bokens hovedperson er ikke oppdiktet, og da blir den enda mer grusom. Faktisk kan den bli for sterk å lese. Men boken er vanskelig å glemme, og selv om man av og til vil det, kan man rett og slett legge den fra seg! Det er som man føler en plikt til å stå løpet ut. For utgangen er dessverre gitt ? : " Og i det korte fallet før tauet strammet seg med et rykk, smilte hun, sikker på at fra nå av skulle ingen få ta del i tankene hennes."
Dermed er sarte sjeler advart !

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

En veldig sterk bok!Har ikke lest den siden den kom ut,men husker fortsatt hvor sterkt inntrykk den gjorde.Særlig det du siterer over,kjenner ennå hvordan det grøsser i meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Julie StensethChristoffer SmedaasAmanda AGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer Gabrielsen