Hurra! Sofi Oksanen fikk idag Nordisk råds literaturpris for "Utrenskning". Denne boka har virkelig noe å gi oss lesere, så jeg synes det er herlig at hun danket ut Knausgård!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg ble mest imponert over hvor velskrevet boken er. Hun har et godt og variert språk og oversetteren har sikkert gjort en flott jobb. Spennende tema og personskildringer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjett om jeg er enig med deg, glemte å gå av fra tbanen på grunn av hennes bok, den er så gripende:-)vel skrevet og spennende! stor talent!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, da var boka ferdiglest men kanskje ikke helt fordøyd ennå. Hva jeg innerst inne synest om boka er to-delt. Hun formidler med hell en fortelling med et frodig språk og presenterer intressante hendelser og ikke minst mennesketypene. Det at boka hopper fram og tilbake i tid gjorde at flyten i handlingen av og til stoppet noe opp. Jeg ble liksom ikke dradd inn nok i handlingen synest jeg til at boka bergtok med fullstendig. Slutten var ikke all verden synest jeg men forstår den for hun formidler til leserne hva som forgikk under 2 verdenskrig av strengt hemmelige ting.

Konklusjonen rett etter at boka er lest, vel ganske bra, en solid firer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har akkurat lest ferdig boka og den var veldig god. Jeg veit at det ikke alltid er populært å vise til blogginnlegg her, men jeg gjør det kjapt og uten at noen merker det:

http://knirk.wordpress.com/2010/04/05/utrenskning/

Sånn!

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Skal snart lese den, kikket derfor i bloggen din. (Hvor står det forresten at man ikke skal linke til blogger?)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, ja du sier noe. Den finsk-estiske ebm-gother bærta danket ut den introværte, reaksjonære sørlandsfjotten. Way to go!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsa