Pym, 10 år, er yngst i familien. Storesøster Sanna kaller Pym en lus og storebror Sigmund ber henne alltid om å stikke. Far snorker, så mor ikke får sove og familiemiddagene med svartbrent grandiosa ender alltid i voldsomme krangler.
Altså en ganske så mislykka familie i følge Pym. Så da alle i klassen får i oppdrag å skrive en sann historie om familien sin, sliter Pym. Hun har nemlig lovet klassen en hylende morsom historie. Derfor må hun rett og slett dikte opp en historie; om en oldefar som var tredjemann på månen og en adoptert søster fra Kina. Men læreren avslører Pym og da MÅ HUN SKRIVE SANNHETEN OM FAMILIEN.
Men så viser det seg at det ikke var så dumt.....

Denne boka kan minne om; En Pingles dagbok. Den er skrevet i dagbokaktig jeg-form. Og heldigvis kommer det flere, for det står at den er første bok i ny humorserie.

LJA

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg syns du har helt rett.
Jeg syns den boka var veldig ba jeg også jeg ønsker også å lese den (ferdig).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva søren !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hei hvorfor sa du det nikolai

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan noen følge meg plis

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg er fattig følg meg nå

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Følg meg nååååååååååå

Godt sagt! (0) Varsle Svar

greiiiiit

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. Martol