Tomm Kristiansen sine reiser for å samle historier om personar og hendingar var ei diffus oppgåve som han meistra godt. Husbonden og eg har hatt det rett så triveleg i selskap med hans svært personlege reiseskildring, prega av høgt kunnskapsnivå og stor forteljarglede!

Vi levde oss inn i reisa til Sibir med den transsibirske jernbanen,vi fekk vere med til Peking, til Vietnam og Hanoi i fotefara etter Vietnam-krigen.Det var kjekt å høyre om møta han hadde med tause, løyndomsfulle My som leita etter røtene sine.
Vidare til det indre av Afrika med Stanley og Livingstone, til Rangoon og Mandalay, og vi fekk delta på ein gedigen sigøynarfest i Sør-Frankrike mm

Kristiansen fortel med behageleg stemme, og med innleving skildrar han stader, spennande personar, situasjonar, matrettar og måltid. Må spesielt nemne eit slangemåltid i Kina! Usj!

Kan elles slutte meg den gode bokmeldinga Rose-Marie har skrive (som vanleg!)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarte