Skulle gjerne hatt ventet lenger på denne avslutningen av trilogien,da hadde den kanskje vært verdt å vente på! Dette var svakt,hadde forventet meg en unik historie som skulle gi svar på familiehemmeligheten! I stedet ble det et tamt forsøk på å skape en spennende historie,som på mange måter føltes som en dårlig etterlikning av en rekke eventyrhistorier,der hekser og ondskapen regjerer,men det gode seirer til slutt! Det var trist avslutning,selv om boken selvfølgelig hadde en "happy ending",som alle eventyr!
Cecilia Samartin,som for øvrig er en skjønn sympatisk dame,følte nok presset til å få ferdig denne trilogien,så tror neppe at hun er fornøyd selv!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette er jo en ren eventyrfortelling! Det ble noe vanskelig da jeg faktisk hadde glemt hva Andreas egentlig var for en kar.. Jeg skjønte/husket det faktisk heller ikke mens jeg leste boka!
Det er vel for lenge siden jeg leste bok nummer 2.
Jeg liker bedre litteratur som jeg føler er mere realistisk.
Ja, kanskje Samartin følte presset....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kunne omtrent sagt akkurat det samme selv :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Brit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyer