Ikke jeg. Jeg begynner å bli lei av å legge inn nesten alle titler jeg kunne tenke meg å lese:/. Håper at det begynner å bli bedre snart:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Eg vurderer no å slette heile greia og forlate Bokelskere for godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Pga. alt trøbbelet med bokelskere?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp. Men sidan me no har fått tilbakemelding frå admin. om at det vert jobba med saka, så avventar eg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjedelig at det skal være så mange unødvendige problemer her. Jeg har også flere ting jeg ønsker svar på.
Vil anbefale de som ønsker endring å sende administrator en melding, navnet er André Nesse og be han svare i innlegg her på Bokelskere.no slik at alle kan se og komme med innspill. Det hadde vært veldig bra.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg har så langt ikke opplevd det som flere refererer til. Høres nesten ut som jeg har hatt flaks..? Uansett; det å få administrator i tale må være en selvfølge når ståa er som den er.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, kjedelig at det er sånn :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti