Hoda vokser opp med to eldre brødre på vertshuset Tree of Life i Giza, med pyramidene som nærmeste nabo. På vertshuset tar de imot vestlige turister, mens de selv lever som muslimer med et strengt familieliv. Hodas to brødre flytter etter hvert ut for å studere, og det blir snart på tide å få Hoda gift. Hodas far, Mo, hyrer inn to jenter som skal hjelpe til i huset, og det får uante konsekvenser for familien.

Dette er første bok i en trilogi, og jeg gleder meg allerede til å lese mer om Hoda.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Å, er det første bok i en trilogi! Det var jeg ikke klar over, men det var veldig fint å få vite. Jeg likte denne boken veldig godt, utenom slutten ettersom den etterlot mange ubesvarte spørsmål. Jeg gleder meg til å lese fortsettelsen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteKristine Louise